Využitie kompozitných materiálov v leteckom priemysle - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Analýza vývoja nových kompozitných materiálov, ktoré zlepšujú leteckú dopravu. Tieto materiály môžu prispieť k ochrane životného prostredia. Ich vývoj napomáha k zniženiu emisií a šetreniu finančných prostriedkov.