Chosen Diagnostics Processes in Mechanical Engineering Practice - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Vhodná technická diagnostika s opatreniami vyplývajúcimi zo skutočného stavu je jednou z rozhodujúcich pomôcok pre zvýšenie obslužnosti zariadení. Technická diagnostika definovaná ako proces, pri ktorom je zistený aktuálny technický stav objektov na základe objektívneho vyhodnotenia príznakov stanovených pomocou meracej techniky.