Innovation and Technical Development of Service Robots - Baron, Petr
Globálne trendy vo vývoji napredujú k technickému vylepšovaniu robotov v dizajne, autonómnosti a špecifických aplikáciách. Využitie týchto robotov bude hlavne v oblasti vojenstva a letectva. Popis systémov pri vývoji servisných robotov.