Použitie teórie deflátorov v životnom poistení - Krčová, Ingrid, 1969-
Trhovo konzistentné oceňovanie v oblasti životného poistenia. Poukázanie na teóriu deflátorov, ktoré sú ekvivalentom odúročovania peňažných tokov v diskrétnom prípade.