Flight Control Systems - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Vývoj základných leteckých systémov, ktorý neustále prebieha. Dizajn krídla. Výkon lietadla, ktorý sa nikdy netýkal vzťahu medzi silou a hmotnosťou. Pokým nebol k dispozícii dostatočný výkon pri správnej hmotnosti, nebol možný trvalý let s posádkou.