Štandard IFRS 17 a poistné zmluvy v životnom poistení - Krčová, Ingrid, 1969-
Prvá fáza použitia nového štandardu v oblasti oceňovania poistných zmlúv životného poistenia. Identifikácia a segmentácia poistných zmlúv podľa nových pravidiel.