Digitalizácia v bankovom sektore - Bednarčíková, Diana, 1996-
Využívanie prvkov digitalizácie vo finančných inštitúciách. Všeobecné vymedzenie digitalizácie, možnosti využitia digitalizácie vo vybranej finančnej inštitúcii na Slovensku (Tatra banka, Raiffeisen Banking Group), analýza technológií digitalizácie a zhodnotenie ich využívania. Riešenie digitalizácie banky v internej a externej forme, použitie technológií štvrtej priemyselnej revolúcie v banke, stav digitalizácie pri procesoch a na vybranom procese (úverový proces). Zdrojom údajov boli odborné konzultácie a finančné ukazovatele.