Neurónové siete v strojovom učení - Páleš, Michal, 1984-
Problém poisťovní spojený so stúpajúcim množstvom dát (Big Data) a potreba poisťovní na tento trend reagovať. Využitie techník strojového učenia ako spôsob riešenia týchto problémov. Využite neurónových sietí s dopredným šírením v kontexte analýzy kreditného rizika vo forme schvaľovania žiadostí o úver v jazyku R.