Automatizácia a robotizácia ako súčasť rozvojového manažmentu výroby - Biela, Alexandra
Analýza poznatkov súvisiacich s napredovaním, zdokonaľovaním a rozvojom produkčného systému s dôrazom na technickú a technologickú úroveň zabezpečenia výrobných systémov. Analýza teórie na tému manažment výroby a rozvojový manažment výroby. Analýza súčasnej situácie a systémov výroby v súčasných podmienkach podnikania na Slovensku v dôsledku pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom. Zmapovanie súčasnej situácie výrobných procesov a logistických systémov v podnikoch na Slovensku.