Creative Economy As a Tool of competitiveness - Centárová, Jana
Kreatívna ekonomika ako prostredie pre inovatívne nápady, rozvoj a využitie tvorivého potenciálu. Koncept kreatívneho priemyslu, kreatívnej triedy a kreatívneho mesta. Mapovanie konceptu kreatívnej ekonomiky a jej meranie v práci zahraničných a slovenských autorov. Popis potenciálu tohto odvetvia.