Control, Controlling and Its Objectives in the Organization - Dědečková, Nina, 1994-
Definovanie a porovnanie definícií a cieľov manažérskej kontroly. Prehľad skúmaných oblastí a vymedzenie základných oblastí manažérskej funkcie riadenia a kontroly. Identifikácia názorov rôznych autorov týchto pojmov.