Reducing Queue Times at European Aircraft Spare Part Distribution Processes Using RFID Technologies - Dietrich, Christian
Mýtne formality spôsobujúce radové čakanie, najmä pri medzinárodnej distribúcii náhradných dielov pre lietadlá. Používanie moderných technológií založených na rádiofrekvenčnej identifikácii pomáha znižovať čas obratu každej distribúcie automatizovaným prenosom predbežných informácií medzinárodným mýtnym orgánom.