Analysis of Emergency Logistic Solutions for Aircraft Spare Part - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Distribúcia leteckých náhradných dielov. Plánovanie distribúcie náhradných dielov. Prehľad rozličných prepravných služieb - charterový let, železničná doprava, cestná doprava. Špeciálna rýchlostná doprava, národná a medzinárodná doprava v Európe.