Determination of Diagnostic Action Intervals for Planned Interval Maintenance - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Počiatočná frekvencia diagnostických funkcií pre daný objekt sa určuje na základe skúseností servisného technika. Ekonomické zdôvodnenie využitia údržby a technickej diagnostiky.