Zdaniteľné obchody podľa zákona o dani z pridanej hodnoty v roku 2020 - Válek, Juraj, 1981-
Medzi zdaniteľné obchody sa podľa zákona o dani z pridanej hodnoty č.222/2004 Z.z., zaraďuje dodanie tovaru, dodanie služby, aj dodanie tovaru a služby pri použití poukazu, nadobudnutie tovaru v tuzemsku z iného členského štátu, tiež nadobudnutie tovaru v tuzemsku z iného členského štátu v režime call-off stock a dovoz tovaru.