Airplane Based Service Robots - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Letové servisné roboty majú vlastnosti mechanizmu lietajúcich pilotov s pevným krídlom, a sú vybavené aktualizáciou aplikácie na vykonávanie požadovanej pracovnej úlohy. Mechanika pohybu. Letový servisný robot je koncepčne a konštrukčne odvodený z princípov leteckej technológie.