<The> Process Model of Subjective Quality Assessment of Videoconferencing in Enterprise - Filanová, Jana, 1967-
Videokonferencia ako jeden z najvhodnejších spôsobov komunikácie informácií online účastníkom nielen počas karantény. Popis nového procesu hodnotenia kvality videokonferencie. DSCQS metóda, DSIS metóda, ACR metóda a štandard kompresie MPEG-4 H.264 / AVC. Procesný model subjektívneho hodnotenia kvality videosekvencií. Porovnanie výsledkov subjektívneho hodnotenia.