Účtovanie predaja prostredníctvom zľavových portálov - Kolembus, Anton
Zľavové portály sa v súčasnosti stali fenoménom internetu a zmenili spôsob internetového nakupovania. Zľavové portály predstavujú istý marketingový nástroj, ktorý prináša firmám nových zákazníkov, ľuďom výhodné a akciové ponuky a prevádzkovateľovi zľavového webu (portálu), províziu. Pri kúpe tovarov a služieb cez zľavové portály sa zúčastňujú tri subjekty: prevádzkovateľ webového portálu, dodávateľ tovaru a služieb, a zákazník.