Transformácia vo výrobnom procese - Centárová, Jana
Vymedzenie pojmov transformácie vo výrobnom procese. Dva základné vstupy do transformačného procesu, práca a kapitál. Vstupy a výstupy výrobného procesu. Rozdiel medzi fixnými a variabilnými vstupmi. Model transformačného procesu z pohľadu viacerých autorov a komparácia odlišností a podobností medzi názormi jednotlivých autorov.