CATIA v procese designu, návrhu a výroby v letectve - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Návrh a tvorba technických riešení a ich následná optimalizácia. Význam systému Catia. Využitie systémov Catia v praxi. Popis základných aplikácií CATIA. Catia v5-flexibilné riešenie.