Kompozitné materiály a ich využitie v civilnom letectve - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Analyzovanie a zhodnotenie prínosu kompozitných materiálov a ich využitie v leteckom priemysle v porovnaní s klasickými materiálmi. Využitie kompozitných materiálov hlavne pre civilné lietadlá. História využitia kompozitných materiálov v letectve. Aplikácia kompozitov v leteckom priemysle. Rozvoj a integrácia kompozitných materiálov v technológiách leteckej dopravy.