Product-Related Services in Aircraft Maintenance - Dietrich, Christian
Proces riadenia údržby. Komplikácie s tým súvisiace. Schvaľovanie organizácie údržby a a požiadavky na zachovanie letovej spôsobilosti. Systémy podnikového plánovania zdrojov v leteckej údržbe.