Aicraft Maintenance - Management Systems Tool - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Údržba lietadla podlieha špeciálnym požiadavkám, ktoré presahujú bežné normy v strojárstve. Systémy správy nástrojov podporujú monitorovanie používaného nástroja a hlásia chýbajúce nástroje. RFID technológia. Výhody systémov riadenia nástrojov pomocou RFID.