Aircraft Maintenance - Product, Related Services - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Správa údržby. Možné komplikácie so správou údržby. Povolenia organizácie na údržbu a požiadavky na zachovanie letovej spôsobilosti. Systémy podnikového plánovania zdrojov pri údržbe lietadiel.