Najnovšie prístupy manažmentu IT v oblasti systémov na riadenie vzťahov so zákazníkmi - Černý, Matej, 1982-
Analýza najnovších teoretických prístupov a poznatkov v oblasti CRM. Syntéza najnovších prístupov rôznych autorov so zameraním na aktualizáciu architektúry CRM systémov. Identifikácia CRM, diagram architektúry CRM, definovanie riadenia vzťahov so zákazníkmi a rozdielu medzi touto stratégiou a inými informačnými systémami. Návrh vlastnej architektúry CRM systému na základe rozličných autorov, zohľadňujúc najnovšie trendy v tejto oblasti.