International Machinery Law - Perspectives - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Vnímanie kolízií medzi samostatnými smernicami práva Európskeho spoločenstva v oblasti strojov a lietadiel v dôsledku konfliktu záujmov nie je jednoduché. Pri vývoze strojov z členských štátov EÚ do nečlenských štátov EÚ zostáva nejasne definovaná a zložitá medzinárodná právna zodpovednosť.