Zostavenie rozpočtu obce na roky 2021-2023 - Konečná Veverková, Ingrid
Príspevok poskytuje odpoveď a príklady zostavenia rozpočtu na roky 2021-2023, so zreteľom na aktuálnu úpravu rozpočtových pravidiel, ktoré sú pre oblasť verejnej správy upravené v zákone č.523/2004 Z.z., a pre oblasť územnej samosprávy v zákone č.583/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znp.