Methods for Securing of Reliability in Reproduction Process - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Predstavenie troch štadií procesov reprodukcie výrobkov. Článok poukazuje aj na potrebu vnímania faktu, že každý výrobok sa raz stane odpadom, čo je treba zaohľadňovať už pri dizajne.