Moderní řešení ergonomie v leteckém průmyslu - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Popis nových modelov navrhovania výrobkov, ktoré zohľadňujú ergonomiu, tzv. 3D analýzu. Použitie Tecnomatix Jack pre zohľadnenie ergonometrických a funkčných problémov v ranej fáze vývoja.