Návrh zkúšebního zařízení pro zkoušení odlučovacích mříží zpracovaný do 3D podoby CAD programem CATIA (II. část) - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Popis výroby prototypov modelárskym systémom CATIA. Dizajnérske, konštrukčné a výrobné špecifikácie.