Návrh řešení nástrojů s využitím CAx systémů pro letecký průmysl - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
V článku sú riešené návrhy tvarovacích nástrojov, ktoré by sa dali využívať v leteckom priemysle pre experimentálne overenie výroby. Využitie grafického prostredia v praxi - softwéru CATIA.