Eliminačná mreža pre usporiadanie a stabilizáciu vonkajšieho prúdového poľa 4. časť - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Mreža slúži na vyrovnávanie vírivého prúdenia, ktoré vzniká použitím turbovrtuľovej jednotky. Pre správny priebeh skúšky je nutné eliminovať nežiadúce zložky prúdenia.