Optimalizácia koncepcie a základný návrh skúšobného zariadenia pre skúšanie odlučovacích mreží - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Popis konštrukčného zariadenia koľajového vozidla, na ktoré sa bude aplikovať filtračná mreža. Popis modelu a skúšky.