Flying Robotic System - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Lietajúce servisné roboty majú vlastnosti bezpilotného systému vybaveného technologickým upgradom potrebným na výkon požadovaného pracovného zadania. S ich používaním súvisí vývoj a primárna aplikácia.