Assessment of the Competitiveness of Creative Industries in the National Economy - Raková, Monika, 1991-
Cieľom tohto článku je zmapovať súčasnú situáciu v kreatívnom priemysle a zhodnotiť úroveň konkurencieschopnosti pomocou kvantitatívnych ukazovateľov. Konkurencieschopnosť spoločnosti sa považuje za jeden z kľúčových faktorov prežitia na turbulentnom trhu.