Exploring the Quality of Pupils' Financial Literacy - Lukáč, Jozef, 1991-
Sledovanie finančnej gramotnosti žiakov na východnom Slovensku. Teoretická definícia finančnej gramotnosti. Výskum zameraný na otázky ako žiaci vnímajú peniaze, euro v rámci EÚ a ceny. Ako žiaci využívajú matematiku a logiku pri počítaní cien.