Využívanie CAx systémov v príprave výroby v letectve - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Na čo sa zameriava technologická príprava výroby. Systémy založené na automatizovanom princípe ako nová forma technologickej prípravy výroby. CAD/CAM softvéry ako vrchol vývoja techník programovania.