Belbin Team Roles in a Start-Up Team - Bednár, Richard, 1985-
Identifikácia úloh zakladateľov v úspešných start-upoch. Osobnosť zakladateľa spoločnosti a typológia tímových rolí podľa Belbina. Spoločné charakteristiky úspešných podnikateľov - začínajúcich zakladateľov. Belbinova analýza.