Financial Stability of the Company as an Aspect of CSR - Tasáryová, Katarína, 1995-
Finančná stabilita spoločnosti je jedným z dôležitých čiastkových cieľov jej riadenia a predstavuje finančnú rovnováhu z hľadiska využitia dostupných zdrojov a majetku v závislosti od ich likvidity. Cieľom príspevku je analyzovať finančnú stabilitu spoločnosti v bankovom sektore ako kľúčovom prvku CSR (spoločenskej zodpovednosti podniku).