Industry 4.0 Brings Changes in Human Resources - Gažová Adamková, Hana, 1969-
Prichádzajúci trend v ére priemyslu 4.0, ktorého podstatnou súčasťou sú zamestnanci. Implementácia zmien z perspektívy zamestnancov a potreba systematickej práce personalistov. Identifikácia typov zmien najčastejšie realizované v organizáciách. Spokojnosť zamestnancov s dopadom zavedených zmien. Model implementácie zmien v organizácii.