Počítačom podporovaný návrh tvárniacich nástrojov s využitím CAx systémov pre letecký priemysel - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Návrh konštrukčných riešení pre jednotlivé tvárniace nástroje pomocou CAx systémov a to: strižného nástroja na vyhotovenie tvarových prístrihov a ťažného nástroja pre ťahanie.