Green Innovations in Logistics Supporting the Development of Innovative Green Technologies, Processes, Products and Services in Companies in Slovakia - Gubová, Klaudia, 1986-
Identifikácia, analýza a vyhodnotenie využitia zelenej logistiky na Slovensku s cieľom dosiahnuť konkurencieschopnosť spoločnosti na trhu. Inovácie v logistike. Inovácie v logistike ako faktor ovplyvňujúci konkurenčnú schopnosť podnikania, kvalitu života obyvateľov, environmentálne správanie, sociálnu sféru a informačnú gramotnosť podnikania.