Selected Aspects of the US-China Trade Dispute - Dováľová, Gabriela, 1982-
Obchodný spor medzi USA a Čínou, ktorý má zásadný vplyv na rast nákladov zahraničného obchodu a zmeny tokov zahraničného obchodu. Štrukturálne dopady na jednotlivé vývozy štátov USA, ktoré sú silne zapojené do zahraničného obchodu s Čínou. Multiregionálny model vstupov a výstupov na zachytenie zmien v zložitých väzbách medzi priemyselnými odvetviami a krajinami s ich účinkami na pridanú hodnotu a zamestnanosť.