Possibilities of Free Tools, in Informative Calculation of the Energy Performance of the House in the Slovak Republic - Adamuščin, Andrej
Tento príspevok poskytuje prehľad o možnostiach voľne dostupných zdrojov a nástrojov v Slovenskej republike, ktoré môžu vlastníkom alebo obyvateľom starších domov pomôcť pri neformálnom výpočte energetickej hospodárnosti domu. Prostredníctvom týchto voľne dostupných zdrojov a nástrojov môže najmä laická verejnosť ľahko a slobodne získať informácie o vlastnostiach ich domovov v Slovenskej republike a zároveň zistiť, ako by bolo možné znížiť náklady na spotrebovanú energiu.