Model H Application To Determine Synergic Effects on Merger and Acquisition - Harumová, Anna, 1955-
Súčasný stav teoretického základu fúzií a akvizícií. Stanovenie hodnôt synergických účinkov na fúziu a akvizíciu pomocou modelu H. Základné údaje potrebné na výpočet synergického efektu. Porovnanie počtu transakcií fúzií a akvizícií v strednej a juhovýchodnej Európe.