Evaluation of Slovak Automotive Industry Competitiveness Based on Market Concentration Indicators - Hojdik, Vladimír, 1992-
Hodnotenie koncentrácie slovenského automobilového priemyslu. Potenciálne dopady na konkurencieschopnosť a inovačné aktivity podnikov pôsobiacich v priemysle. Analýza finančných výsledkov slovenských automobilových podnikov. Meranie miery koncentrácie celého priemyslu s cieľom vysvetliť konkurencieschopnosť priemyslu v kontexte slovenskej ekonomiky.