Usage of Indicators of Innovativeness in Marketing Performance Assessment in Companies in Slovakia - Hrušovská, Dana, 1964-
Základné prístupy v oblasti hodnotenia marketingového výkonu. Základné kategórie ukazovateľov hodnotenia marketingovej výkonnosti. Trend zvyšujúceho sa počtu ukazovateľov používaných v oblasti hodnotenia marketingovej výkonnosti. Ukazovatele inovatívnosti. Problematiku hodnotenia marketingového výkonu v spoločnostiach na Slovensku.