Posudzovanie zdravotnej spôsobilosti pri skončení zdravotného pomeru - Dolobáč, Marcel
Lekársky posudok ako podklad pre posudzovanie zdravotnej starostlivosti v pracovnoprávnych vzťahoch. Porovnanie lekárskeho potvrdenia a lekárskeho posudku. Formálne náležitosti posudku. Výklad správneho formálneho postupu pri uplatnení zákonných dôvodov skončenia pracovného pomeru pre dlhodobú stratu zdravotnej starostlivosti.