Distribution of Wages in the Regions of the Czech Republic - Lajtkepová, Eva
Kraje ako vyššie územné samosprávne celky v Česku. Rozdiely v mzdovom vývoji krajov v rokoch 2011-2018. Vývoj jednotlivých kategórií miezd a výsledky popisnej štatistiky. Faktory vytvárajúce mzdové hladiny - ekonomická úroveň, miera nezamestnanosti a vzdelanostná úroveň.