Research on Discounting Private Companies in the Markets of Central and Eastern Europe - Harumová, Anna, 1955-
Zrážky (zľavy) a bonusy (prémie) pri ocenení predstavujúce úpravu (zvýšenie či zníženie) stanovenej hodnoty podniku. Rozhodovanie o potrebe, spôsobe a rozsahu uplatnenia zrážok a bonusov v oblasti oceňovania podnikov. Špecifiká pri uplatňovaní konkrétneho prístupu pri oceňovaní. Uplatňovanie zrážok a bonusov na trhoch strednej a východnej Európy. Výskum za obdobie 1. 1. 2008 – 31. 12. 2019 na vzorke 3 774 transakcií súkromných a verejných spoločností podľa údajov o podnikových transakciách z databázy Mergermarket.